2019-08-07 07:22:47• hírek • Bede Emőke

Ha autóval indulnál valahova, most inkább ne tedd!

A polgármesteri hivatal előzetes tájékoztatásának megfelelően szerdán reggel megkezdődött a Closca sugárút korszerűsítése, s noha valóban rég várt hírről van szó, a forgalmi dugóban ülők jelenleg biztosan nem repesnek az örömtől.

„A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal értesíti az érintetteket, hogy augusztus 7-től kezdődően útkerszerűsítési munkálatok miatt zárva lesz a Cloşca sugárútnak a Burdea saroktól a C.A. Rosetti utcai körforgalomig vezető része. Az érintett időszak alatt használják a Lucian Blaga-Octavian Goga-C.S. Anderco-C.A. Rosetti útvonalat” – ajánlotta az autósoknak egy nappal korábban az önkormányzat. Bár biztosan vannak olyanok, akik a javaslat hatására alternatív útvonalakat választottak, kígyózó autósorokból így sem volt hiány a reggeli csúcsidőszakban.




Kereskényi Gábor polgármester egy korábbi tévés interjúban elmondta, a nyár során mindenképp szeretnék felújítani a Transilvania, az Octavian Goga, illetve a Closca sugárutakat is. Mivel ezek Szatmárnémeti igencsak forgalmas útszakaszai, ezért a korszerűsítései munkálatok értelemszerűen kellemetlenséggel járnak az autós társadalom számára, ennek okán a városvezető a kocsival közlekedők türelmét és megértését kérte. Hozzátette: a munkafolyamatokat úgy irányozták elő, hogy azok a megélénkült forgalommal járó iskolakezdésre befejeződjenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: